Alevia Propolis Vitamina C + Echinaceea creste rezistenta organismului fata de infectiile precum laringite, amigdalite si rinofaringite, avand un efect pozitiv in infectiile de la nivelul cavitatii bucale si a tractului respirator cauzate de bacterii si virusul gripal.
Propolisul susține sănătatea tractului respirator superior, contribuind la rezistența organismului.
Conține antioxidanți naturali care ajută la consolidarea sistemului de apărare al organismului împotriva efectelor radicalilor liberi.
Vitamina C contribuie la funcționarea normala a sistemului imunitar.
Recomandat ca adjuvant în:• Tratarea durerilor de gât cauzate de răceală și gripă• Prevenția gripei, răcelii, guturaiului, traheitei, laringitei cronice• Preventiv, pentru creșterea rezistenței față de infecțiile de tipul laringitelor, faringitelor, amigdalitelor și rinofaringitelor• Infecții localizate la nivelul cavității bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, Candida, virusuri gripale și respiratorii, Helicobacter pylori• Bronșită acută, bronsiectazie, emfizem pulmonar, pneumonie, BPOC.
Beneficii:• Contribuie la confortul respirator, calmant pentru gât, faringe și pentru corzile vocale (Propolis),• Are proprietăți antioxidante (Propolis),• Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (Vitamina C).
Compoziție per comprimat: Vitamina C 100mg, extract de Propolis 40mg (standardizat 2:1), Vitamina B2 1,2mg.
Mod de administrare:Câte 2 – 4 comprimate masticabile pe zi.
In | |
---|---|
Infectii localizate la nivelul cavitatii bucale, tractului respirator cauzate de bacterii | Stafilococi streptococi |
Bpoc.beneficii | |
C).compozitie per comprimat | Vitamina |
Propolis 40mg (standardizat 2 | 1) |
B2 1,2mg.mod de administrare | Cate 2 4 comprimate masticabile pe zi |
Alevia este o marcă de suplimente nutritive și produse naturale de sănătate.
Produsele Alevia sunt concepute pentru a promova sănătatea și bunăstarea folosind diverse ingrediente naturale.
Aceste suplimente pot include vitamine, minerale, extracte din plante și alte componente nutriționale.