Compoziție: - făină de armurariu, obţinută prin măcinarea lentă pe o moară tradiţională cu pietre a seminţelor de armurariu.
Prin măcinarea lentă, valoarea nutriţională a făinii obţinute este superioară faţă de făina măcinată industrial.
Foarte bogat in substante flavonoide denumite colectiv \\`silimarina\\`, care a dovedit in timp proprietati hepatoprotectoare de exceptie din care face parte: silibina (cantitatea cea mare), izosilibina, silidianina, silicrisitina, taxifolina.
Mod de administrare: Se recomanda minim 4 linguri/zi, se foloseste in cure sau culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere.
Compozitie | faina de armurariu obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a semintelor de armurariu |
---|---|
Foarte bogat in substante flavonoide denumite colectiv \\`silimarina\\`, care a dovedit in timp proprietati hepatoprotectoare de exceptie din care face parte | Silibina (cantitatea cea mare) izosilibina silidianina silicrisitina taxifolina |
Mod de administrare | Se recomanda minim 4 lingurizi se foloseste in cure sau culinare delicate precum salate sosuri iaurt sau amestec cu miere |