Beneficiile oferite de cacao: Mentine sanatatea inimii - Antioxidantii ajuta organismul sa scape de radicalii liberi daunatori, la prevenirea bolior cardiovasculare.
Permite buna functionare a vaselor de sange - Flavonoidele ajuta la protejarea organismului de boli cardiovasculare, reduc tensiunea arteriala.
Previne formarea cheagurilor de sange - Flavonoidele protejeaza peretii vaselor de sange si previn formarea cheagurilor de sange.
Reduce riscul de diabet de tip 2 - Flavonoidele au proprietati anti-inflamatorii, care ajuta la reducerea riscului de diabet de tip 2.
Ofera antioxidanti - Cand cacao este incalzita, se elibereaza si mai multi antioxidanti.
Valori nutritionale 100g: Energie 603 kcal Proteine 14g Grasimi 46g Carbohidrati 35g Vitamina C 44mg Magneziu 339mg Calciu 183mg Fier 199mg.
Mod de administrare: Boabele pot fi consumate ca atare, cateva boabe pe zi, sau se pot macina si folosi la prajituri, deserturi, singura.
Cacao | Mentine sanatatea inimii |
---|---|
Valori nutritionale 100g | Energie 603 kcal |
Mod de administrare | Boabele pot fi consumate ca atare cateva boabe pe zi sau se pot macina si folosi la prajituri deserturi singura |