Vermutul este un vin aromat cu traditie straveche, el fiind inventat de Hippocrate, care obisnuia sa-si infuzeze mustul fermentat cu absint, flori de dittany, condimente si miere.
Dar, in 1786, la Torino, datorita lui Antonio Benedetto Carpano, reteta definitiva a luat forma, care a inclus un amestec de vinuri amestecate cu o infuzie de cincizeci de plante si radacini diferite.
Vermutul alb Bottega, semnat de Sandro Bottega si Lamberto Vallarino Gancia se caracterizeaza printr-un buchet complex capabil sa satisfaca chiar si cele mai solicitante palate.
Vermouth Bianco provine dintr-o selectie de Pinot Grigio si peste 30 de ierburi, flori si mirodenii.
Din aceasta combinatie rezultand un vermouth cu personalitate.
Culoare: galben deschisMiros: elegant si complex, tonuri picante placute si note delicate de citriceGust: catifelat cu o aroma intensa si proaspata, cu o nota dulce si echilibrataTemperatura de servire: 7-8 ° C.
Asocieri gastronomice: perfect ca baza pentru cocktailuri, ciocolata.
Culoare | Galben deschismiroselegant si complex tonuri picante placute si note delicate de citricegustcatifelat cu o aroma intensa si proaspata cu o nota dulce si echilibratatemperatura de servire78 |
---|---|
Asocieri gastronomice | Perfect ca baza pentru cocktailuri ciocolata |