Cacao liquor pasta de cacao Obio raw bio, 250 g
Obio

Cacao liquor pasta de cacao Obio raw bio, 250 g

Vezi magazinul Elefant
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Cacao liquor raw bio 250g Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta.

Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade.

Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:) Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor na.

  • 31.99 Lei
  • Pret vechi: 39.99 Lei
    Discount -21%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Ecologica)

Magazine vin&gourmet

Clientii au cumparat si

Categorii Obio

Branduri ulei, unt & dulceturi

Cacao liquor pasta de cacao Obio raw bio, 250 g

Cacao liquor pasta de cacao Obio raw bio, 250 g

31.99 Lei