Boabe de cafea proaspat prajite, 100% Specialty Arabica Gramaj punga: 200 g Origine: Nicaragua Regiune: Tuma La Dalia, Matagalpa Plantatia: Limoncillo Fermier: Fausto Martinez Metoda de procesare: fermentare anaeroba la temperatura scazuta Creste la altitudinea: 850-1110 m Varietate: Yellow Pacamara Profil prajire: mediu, pentru metode alternative Caracteristici generale:– note de lichior de visine, pere, mure - gust echilibrat La Tucano Coffee luam boabele de cafea direct de pe plantatie.
Le prajim mediu spre light in propriul Roasting Factory, fapt datorita carui mereu putem oferi cafea proaspat prajita cu care prajitorii nostri fac magie.
Punga | 200 g |
---|---|
Origine | Nicaragua |
Regiune | Tuma |
Plantatia | Limoncillo |
Fermier | Fausto |
Metoda de procesare | Fermentare anaeroba la temperatura scazuta |
Creste la altitudinea | 8501110 m |
Varietate | Yellow |
Profil prajire | Mediu pentru metode alternative |
Caracteristici generale | note de lichior de visine pere mure gust echilibrat |