INGREDIENTE:fenicul, roinita, seminte de anason, chimen, coada soricelului, flori de musetel, petale de galbenele, pulbere de fructe de acai (acai, maltodextrina, agent antigalomerare: dioxid de siliciu).
Origine UE / non-UE.
MOD DE PREPARARE: Adaugati 1-2 lingurite într-o cana cu apa la 100°C si lasati ceaiul la infuzat timp de 10 minute.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
Ingrediente | Fenicul roinita seminte de anason chimen coada soricelului flori de musetel petale de galbenele pulbere de fructe de acai (acai maltodextrina agent antigalomeraredioxid de siliciu) |
---|---|
Preparare | Adaugati 12 lingurite intro cana cu apa la 100c si lasati ceaiul la infuzat timp de 10 minute |
Pastrare | Loc uscat si racoros ferit de razele directe ale soarelui |