INGREDIENTE: frunze de mur, fenicul, roinita, flori de verbascum, frunze de patlagina, seminte de anason, macese, bucati de mere, petale de galbenele, fructe de soc, flori de soc, aroma naturala de mirodenii, petale de bujor, menta, aroma.
Origine UE / non-UE.
MOD DE PREPARARE: Adaugati 1-2 lingurite într-o cana cu apa la 100°C si lasati ceaiul la infuzat timp de 10 minute.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
Ingrediente | Frunze de mur fenicul roinita flori de verbascum frunze de patlagina seminte de anason macese bucati de mere petale de galbenele fructe de soc flori de soc aroma naturala de mirodenii petale de bujor menta aroma |
---|---|
Preparare | Adaugati 12 lingurite intro cana cu apa la 100c si lasati ceaiul la infuzat timp de 10 minute |
Pastrare | Loc uscat si racoros ferit de razele directe ale soarelui |