Cutit Utility Knife Koi Artisan din otel japonez pentru carne, peste, legume Cutit Utility Knife KOI ARTISAN - lama 5 inci - cutit profesional - otel inoxidabil japonez cu continut ridicat de carbon - gravare Damasc - rezistent la pete si coroziune.
Puncte forte : lama extrem de ascutita, dar rezistenta la coroziune; cutit Santoku in stil japonez perfect pentru utilizarea de zi cu zi; maner ergonomic din din lemn Pakka ce permite o prindere solida si confort maxim in timpul taierii; anticorosiv; aspect deosebit cu model Damasc prin gravare cu laser.
Datorita continutului ridicat de carbon, acest cutit de bucatarie santoku este rezistent la coroziune, astfel incat o simpla stergere cu o carpa este tot ceea ce aveti nevoie pentru a-l intretine.
Prezentare : KOI ARTISAN se prezinta intr-o cutie simpla, dar eleganta, facandu-l o idee excelenta de cadou pentru prieteni, familie, bucatari profesionisti si ocazii speciale, cum ar fi zile de nastere, aniversari si multe altele.
KOI ARTISAN este o companie din Marea Britanie specializata in cutite de bucatarie de o calitate excelenta.
Lamele folosite la cutitele KOI ARTISAN sunt de provenienta japoneza.
Nu va recomandam sa introduceti cutitele in masina de spalat vase pentru a fi expuse la caldura excesiva si substante chimice.
Pentru a pastra calitatea cutitelor se recomanda spalarea manuala.
Pentru a pastra si proteja calitatea de taiere a lamei dvs.
, nu este recomandata taierea pe suprafete dure (sticla, marmura, ceramica etc.
Folositi suporturi mai moi, cum ar fi cele din plastic sau din lemn, cat mai des posibil.
Pentru a proteja aceasta calitate de taiere, este important sa ascutiti regulat lama atunci cand este tocita si sa alegeti suporturi adecvate pentru a preveni deteriorarea prematura.
A nu se lasa la indemana copiilor!.
Forte | Lama extrem de ascutita dar rezistenta la coroziune |
---|---|
Prezentare | Koi |