In timpul infuzarii, florile de ceai se desfac pentru a face loc unei salbe de flori.
Un spectacol al culorilor si al contrastelor ia nastere la aparitia florilor de crin si a micilor iasomii.
Aroma este delicata, cu note armonioase si usor florale.
Ingrediente: ceai alb, floare de crin, amaranth si iasomie.
Tara de provenienta a ingredientului principal: China.
Produs in UE.
Merge cu: orez, salate simple, deserturi Recomandari de servire: Foloseste un recipient din sticla transparenta pentru preparare, suficient de mare pentru ca floarea sa se deschida in adevarate ei spendoare.
Mod de Preparare: O floare de ceai se pune in 3-500 ml de apa la 85°C si se infuzeaza 2-3 minute.
Fiecare floare de ceai se poate reinfuza de pana la 3 ori.
Dozaj portie bila/0.
2l Temperatura apa 80°C Timp de preparare 2-3 minute Valori nutritionale Per 100g Nivel teina Energie (kj/kcal) 0/0 Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Ingrediente | Ceai alb floare de crin amaranth si iasomie |
---|---|
Tara de provenienta a ingredientului principal | China |
Merge cu | Orez salate simple deserturi |
Recomandari de servire | Foloseste un recipient din sticla transparenta pentru preparare suficient de mare pentru ca floarea sa se deschida in adevarate ei spendoare |
Preparare | O floare de ceai se pune in 3500 ml de apa la 85c si se infuzeaza 23 minute |