Espressor automat Saeco SM5479/10, 1.
8 L (Negru).
Saeco PicoBaristo SM5479/10 Espressor automat. Tipul de produs: Aparat espresso, Tip de aparat de cafea: Complet-automat, Capacitate rezervor de apă: 1,8 L, Tip de cafea utilizat: Boabe de cafea, Cafea măcinată, Rezervor pentru cafea fiartă: Ceașcă, Număr guri de scurgere: 2, Râșniță încorporată. Culoarea produsului: Negru, Din oţel inoxidabil
Râşniţele noastre sunt fabricate din ceramică de înaltă tehnologie, excepţional de dură şi de precisă. Boabele proaspete sunt măcinate uşor, fără risc de supraîncălzire: cu extragerea celor mai bune arome, oferind un gust superior al cafelei pentru cel puţin 20.000 de ceşti.
Tehnologia Saeco îţi permite să extragi cele mai bune arome din boabele de cafea preferate, pentru o aromă şi un gust intense şi autentice (prăjit, aromă de ciocolată, de nucă, fructat, parfumat, condimentat)
Cafeaua desăvârşită necesită temperaturi perfecte. Sistemul nostru Thermoblock de înaltă performanţă este prevăzut cu un corp uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care se încălzeşte rapid până la temperaturile optime.
Tehnologia LattePerfetto reduce dimensiunea porilor spumei de lapte şi produce spumă de lapte densă cu textură fină pentru băuturile cu cafea pe bază de lapte. Geometria precisă a sistemului de spumare asigură temperatura ideală şi raport spumă-lapte extraordinar.
Unitatea de preparare detaşabilă garantează vizual igiena. Ca alternativă, unitatea de preparare Saeco oferă curăţare automată cu tabletele noastre specializate de curăţare.
Acces printr-o singură atingere la 7 reţete de cafea şi profiluri de utilizator pentru o experienţă perfectă. Prepară cafeaua aşa cum preferi, personalizând volumul, temperatura, gustul sau tăria şi multe altele.
Performanță
Programe și funcții preparare hrană
Ergonomice
Managementul energiei
Greutate şi dimensiuni
Detalii tehnice
Alte caracteristici
SAECO este un brand de aparate de cafea, cunoscut pentru produsele sale de calitate și tehnologia avansată.
Compania dezvoltă soluții care îmbunătățesc experiența de savurare a cafelei, promovând cultura cafelei și pasiunea pentru gust.