Faina BIO de Cassava (Tapioca / Manioc), 1000g Făina de Cassava (Tapioca / Manioc) este produsul obținut din rădăcinile sănătoase și curate de cassava care au fost decojite, zdrobite, rase, măcinate, presate, cernute și uscate la o temperatură adecvată.
Ingrediente: 100% cassava*.
*=din culturi certificate ecologic.
REȚETE: - CLĂTITE DULCI DE TAPIOCA - [Număr de porții: 1 - Timp de preparare: 5 minute - Timp de gătire: 7-10 minute] Doriți ceva diferit pentru micul dejun sau gustare după-amiază? Ce spuneți de clătite dulci, vegetariene și fără gluten? Cu o măsură, 5 ingrediente și 15 minute puteți obține clătite dulci delicioase.
Sunteți gata să învățați cum să faceți acest lucru? Ingrediente necesare (pentru o clătită): 1 lingură de făină de cassava, 1 lingură lapte vegetal, 1 lingură pudră de cacao, 1 lingură zahăr, 1 ou.
Mod de preparare: 1.
Într-un castron, puneți ouăle și laptele și amestecați-le bine.
Acum, adăugați toate celelalte ingrediente și amestecați până obțineți un aluat subțire.
Încălziți o tigaie de aprox.
(15 cm) și turnați aluatul in ea.
Dacă doriți puteți să ungeți tigaia cu ulei de cocos.
Gătiți pe fiecare parte timp de 3-5 minute.
Când este gata, adăugați umplutura, care poate fi cremă de migdale, sirop de arțar, cremă de ciocolată și așa mai departe.
- TORT DE COCOS - [Număr de porții: 12 - Timp de preparare: 45 minute - Timp de gătire: 60 minute] Orice preparat cu nuca de cocos este delicios! Deci, bucurați-vă de acest tort mare și ușor de preparat.
Persoanele cu alergie la gluten și lactoză pot, de asemenea, să consume acest preparat, nu este grozav ?! Ingrediente necesare: 3,5 cești lapte de cocos, 3 linguri de unt (nesărat), 2 cești de zahăr, 4 ouă, 2,5 cești făină de cassava, 1/2 ceașcă făină de cocos, 1/2 ceașcă fulgi de cocos, 1 ligură praf de copt, 1 linguriță cardamom, 1 linguriță sare.
Mod de preparare: 1.
Preîncălziți cuptorul la 180° C.
Ungeți o formă de tort de 21 cm cu ulei de nucă de cocos și presărați-o cu făină de cassava.
Într-un castron mic, amestecați albușurile de ou și adăugați sarea pentru a nu se topi.
Bateți amestecul cu gălbenușurile, zahărul și untul până când ajung la o consistență (cremă galbenă moale).
Continuați să amestecați și adăugați încet laptele, făina și praful de copt.
Când sunt bine amestecate, opriți-vă și cu o lingura faceți vârfuri moi, amestecând foarte ușor.
Turnați amestecul în tava de copt și peste acesta presărați fulgi de nucă de cocos și nectar de nucă de cocos.
Coaceți-l timp de aproximativ 60 de minute la temperatură medie.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: Brazilia Distribuitor: S.
PRONAT S.
Ingrediente | 100 cassava din culturi certificate ecologic |
---|---|
Retete | |
Tapioca - [numar de portii | 1 |
Timp de preparare | 5 minute 45 minute |
Timp de gatire | 710 minute 60 minute |
Ingrediente necesare (pentru o clatita) | 1 lingura de faina de cassava 1 lingura lapte vegetal 1 lingura pudra de cacao 1 lingura zahar 1 ou |
Mod de preparare | 1 1 |
Cocos - [numar de portii | 12 |
Ingrediente necesare | 35 cesti lapte de cocos 3 linguri de unt (nesarat) 2 cesti de zahar 4 oua 25 cesti faina de cassava 12 ceasca faina de cocos 12 ceasca fulgi de cocos 1 ligura praf de copt 1 lingurita cardamom 1 lingurita sare |
Conditii de pastrare | Loc uscat si racoros |
Termen de valabilitate | A se vedea data inscriptionata pe ambalajeticheta |
Origine | Brazilia |
Distribuitor | Sc |