Faina de fistic din gama de produse gourmet Sicilian Exquisiteness, un produs tipic sicilian.
Faina de fistic se foloseste la prepararea de biscuiti, prajituri, cozonac sau paste cu fistic.
Este ambalata in recipient de sticla, ceea ce asigura o conservare optima si evitarea rancezirii.
Fisticul nu lipseste din dulciurile tipice italiene: Cannoli sicilieni, Tiramisu cu crema de fistic, Cassata Siciliana.
Fisticul impreuna cu citricele sunt un simbol al Siciliei.
Din fistic se obtine faina, paste cu fistic, esenta sau lapte de fistic, o bautura naturala energizanta si nutrienta.
INGREDIENTE: fistic macinat.
Origine: Sicilia.
ALERGENI: Fructe in coaja lemnoasa.
Poate sa contina urme de lapte, soia, susan.
VALOARE ENERGETICA: 630 kcal/ 100g.
Italiene | Cannoli sicilieni |
---|---|
Ingrediente | Fistic macinat |
Origine | Siciliaalergenifructe in coaja lemnoasa |
Energetica | 630 kcal 100g |