Guido Fidora a decis sa transforme mosia familiei in agricultura organica, in anul 1974.
A fi organic e un pas inainte in ceea ce priveste calitatea, sanatatea, durabilitatea si responsabilitatea fata de mediu.
Mosia Civranetta creeaza vinuri pentru a fi savurate si vinuri care transmit emotii.
Mineralitatea specifica acestui solului localizat langa Laguna Venetiei transmite un echilibru aromatic complex.
Acest sortiment este obtinut din 90% struguri Glera si 10% struguri Pinot Nero.
Prima fermentare are loc dupa ce strugurii sunt presati, iar a doua fermentare are loc o data ce vinul a fost stabilizat.
Se foloseste metoda Charmat care dureaza cel putin 10 saptamani, prin care se obtine un perlaj fin.
Culoare: Roz palMiros: Buchet aromatic cu note de fructate dominate de mar, fructe de padure si capsuni impletite cu accente de flori albe si trandafirGust: Fructat, parfumat, elegant, cu o persistenta bunaTemperatura de servire: 6 °- 8 ° CAsociri gastronomice: Ca aperitiv, alaturi de preparate din carne alba, crustacee, peste, branzeturi usoare .
Fin.culoare | Roz palmirosbuchet aromatic cu note de fructate dominate de mar fructe de padure si capsuni impletite cu accente de flori albe si trandafirgustfructat parfumat elegant cu o persistenta bunatemperatura de servire6 8 |
---|---|
Casociri gastronomice | Ca aperitiv alaturi de preparate din carne alba crustacee peste branzeturi usoare |