Glucomannanul este o polizaharidă derivată din rădăcina plantei Amorphophallus konjac.
Este o fibră solubilă utilizată în industria alimentară din Japonia și China.
Glucomannanul induce senzația de sațietate și poate reduce, de asemenea, absorbția grăsimilor.
Datorită proprietăților sale pozitive, a devenit un supliment nutritiv popular pentru pierderea în greutate.
Glucomannanul este o fibră alimentară obținută de obicei din rădăcina plantei konjac.
În trecut a fost folosit în culturile asiatice ca și aliment și medicament.
Ajută la combaterea constipație prin absorbția apei în intestin și stomac.
De asemenea, poate încetini absorbția glucozei și a colesterolului, ajutând la controlul glicemiei la persoanele cu diabet și la reducerea nivelului de colesterol.
Este folosit în mod general pentru constipație, diabet și colesterol ridicat.
Dar este folosit și pentru hipertensiune arterială, obezitate și multe alte afecțiuni.
Beneficii:împreună cu o dietă hipocalorică, favorizează pierderea în greutateconține fibre din rădăcină plantei Amorphophallus konjacmenține nivelul normal al colesterolului din sângeconține până la 3000 mg de ingredient activ pe porțieIngrediente: Extract din radacina de Konjac cu minimum 90% Glucomannan 450mg Mod de administrare: 3 capsule de 3 ori pe zi cu multă apă, cu 30 de minute înainte de mese Ingrediente:Extract din radacina de Konjac cu minimum 90% Glucomannan 450.
00 mg ;.
Afectiuni.beneficii | Impreuna cu o dieta hipocalorica favorizeaza pierderea in greutatecontine fibre din radacina plantei |
---|---|
Amorphophallus konjacmentine nivelul normal al colesterolului din sangecontine pana la 3000 mg de ingredient activ pe portieingrediente | Extract din radacina de |
Mod de administrare | 3 capsule de 3 ori pe zi cu multa apa cu 30 de minute inainte de mese |
Ingrediente | Extract din radacina de |