Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti, printre care si acidul clorogenic care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.
Compozitie:cafea verde - 400mgacid clorogenic (GCA) si metabolitii acestuia.
Efecte:ajuta la stimularea arderii acizilor grasiajuta la reducerea sintezei, mentinerii si depozitarii trigliceridelor si a colesteroluluireglarea nivelului glucozei si la reducerea complicatiilor date de cresterea acesteia din sangeajuta la reducerea absorbtiei glucozei la nivel intestinal si la imbunatatirea sensibilitatii celulelor la insulinaajuta la reducerea eliberarii glucozei si a stocarii acesteia in ficatajuta la absorbtia musculara a glucozeiprotejarea celulelor impotriva stresului oxidativprotectia hepaticaajuta la reducerea cicatrizarii fibroase a ficatului: scade activitatea celulelor hepatice stelatementinerea in limite normale a tensiunii arterialeimbunatatirea starii de spirit si a capacitatii mentale (inclusiv la persoanele varstnice)stimularea sistemului de aparare celulara.
Administrare:Cate 1 capsula de 2 ori/zi pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.