Crema tartinabila cu textura moale si fina este un desert delicios obtinut prin combinarea ingredientelor naturale ce asigura un aport optim de energie in fiecare zi atat pentru adulti, cat si pentru copii.
Api-ciocolata este un produs sanatos, fara adaos suplimentar de zaharuri, in a carei formula predomina mierea naturala de albine.
Beneficii Institutul de Apicultura Api - Ciocolata:Crema tartinabila cu miere,Fara adaos de zaharuri,Contine zaharuri prezente in mod natural in miere,Poate contine urme de polen,A se pastra la temperatura de max.
25°C, ferit de surse directe de caldura,A se consuma, de preferinta, inainte de data inscrisa pe ambalaj,Produs fabricat in sistem de manangement integrat calitate-mediu-SSM certificat.
Ingrediente Institutul de Apicultura Api - Ciocolata:Miere de albine, unt de cacao, masa de cacao, pudra de cacao, emulsifiant: lecitina din soia.
Ciocolata | Crema tartinabila cu mierefara adaos de zaharuricontine zaharuri prezente in mod natural in mierepoate contine urme de polena se pastra la temperatura de max 25c ferit de surse directe de calduraa se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalajprodus fabricat in sistem de manangement integrat calitatemediussm certificatingrediente Miere de albine unt de cacao masa de cacao pudra de cacao emulsifiantlecitina din soia |
---|