Jujubele sunt niste fructe delicioase, nutritive si sanatoase.
Mai sunt numite \\`fructele nemuririi\\`.
Au un continut bogat de minerale, calciu, mangan, cupru, fier, magnaziu, fosfor, potasiu, sodiu si zinc, fiind considerat un aliment complet de la sine.
Aceste fructe contin si 18 aminoacizi din cei 24 de care organismul nostru are nevoie pentru o buna functionare.
Jujubele au un continut ridicat de vitamina C (de 100 de ori mai multe vit C decat merele si de 20 de ori mai multa decat citricele.
Se pot consuma ca atare, sau se pot adauga la diverse feluri de mancare in functie de imaginatia fiecaruia.
Beneficii: stimuleaza sistemul imunitar ofera celulelor o protectie antioxidanta sporita este analgezic scade tensiunea arteriala trateaza insomnia trateaza gatul inflamat suprima pofta de mancare imbunatateste metabolismul ofera energie calmeaza stomacul inhiba infectiile gastro-intestinale distruge parazitii si viermii la nivelul tractului intestinal si previne anxietatea.
Produs certificat ecologic.
Ingrediente: fructe de Jujube fara samburi, din agricultura ecologica.
Beneficii | Stimuleaza sistemul imunitar ofera celulelor o protectie antioxidanta sporita este analgezic scade tensiunea arteriala trateaza insomnia trateaza gatul inflamat suprima pofta de mancare imbunatateste metabolismul ofera energie calmeaza stomacul inhiba infectiile gastrointestinale distruge parazitii si viermii la nivelul tractului intestinal si previne anxietatea |
---|---|
Ingrediente | Fructe de |