Lapte praf Bio 26% grasime, 700g 26% grăsime Conține: lapte * praf, fabricat din lapte proaspăt.
*=din culturi certificate ecologic.
Alergeni: proteine din lapte, lactoză.
Laptele este un aliment valoros, motiv pentru care, din cele mai vechi timpuri s-a cautat o metodă de conservare a sa sub diverse forme și în condiții convenabile.
Obtinerea laptelui praf din lapte se face printr-un proces fizic, simplu, format din doua etape: Etapa I - laptele este pasteurizat timp de 15 secunde la 72°C și concentrat prin evaporare.
Apa prezentă în mod natural în lapte este parțial eliminată.
Ceea ce rezultă după evapoararea conținutului de apă, este lapte concentrat.
Etapa a II-a - laptele concentrat este pulverizat în particule fine într-un jet de aer fierbinte eliminându-se astfel complet apa și rezultând laptele praf.
Origine: Germania Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data insciptionata pe ambalaj.
Distribuitor: S.
PRONAT S.
Contine | Lapte praf fabricat din lapte proaspat din culturi certificate ecologic |
---|---|
Alergeni | Proteine din lapte lactoza |
Obtinerea laptelui praf din lapte se face printr-un proces fizic, simplu, format din doua etape | Etapa |
Origine | Germania |
Conditii de pastrare | Loc uscat si racoros |
Termen de valabilitate | A se vedea data insciptionata pe ambalaj |
Distribuitor | Sc |