Lapte praf Bio 26% grasime, 250 gContine: lapte* praf, fabricat din lapte raw ecologic, proaspat.
*din culturi certificate ecologic.
Alergeni: proteine din lapte, lactoza.
Laptele este un aliment valoros, motiv pentru care, din cele mai vechi timpuri s-a cautat o metoda de conservare a sa, sub diverse forme si în conditii convenabile.
Obtinerea laptelui praf din lapte se face printr-un proces fizic, simplu, format din doua etape: Etapa I - laptele este pasteurizat timp de 15 secunde la 72°C si concentrat prin evaporare.
Apa prezenta în mod natural în lapte este partial eliminata.
Ceea ce rezulta dupa evapoararea continutului de apa, este lapte concentrat.
Etapa a II-a - laptele concentrat este pulverizat în particule fine într-un jet de aer fierbinte eliminându-se astfel complet apa si rezultând laptele praf.
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Gcontine | Lapte praf fabricat din lapte raw ecologic proaspat din culturi certificate ecologic |
---|---|
Alergeni | Proteine din lapte lactozalaptele este un aliment valoros motiv pentru care din cele mai vechi timpuri sa cautat o metoda de conservare a sa sub diverse forme si in conditii convenabile |
Obtinerea laptelui praf din lapte se face printr-un proces fizic, simplu, format din doua etape | Etapa |
Pastrare | Intrun loc uscat si racoros |