Mazarea galbena furnizeaza o gama unica de aminoacizi esentiali si neesentiali, intarind tesuturile si muschii din corp.
Fiind extrem de bogata in lizina si arginina, proteinele din mazare sunt benefice, in special, pentru persoane cu un stil de viata activ.
Lizina nu poate fi sintetizata de organism si, prin urmare, trebuie sa fie consumata prin alimente.
Lizina este molecula responsabila pentru convertirea acizilor grasi in energie si ajuta la scaderea colesterolului.
Lizina, de asemenea, absoarbe calciul si joaca un rol important in formarea colagenului, intarind tesutul conjunctiv, cum ar fi oase, cartilagii, piele, tendoane.
Aceasta sustine cresterea si dezvoltarea normala a copiilor si are un rol important in mentinerea unui sistem imunitar sanatos.
Fierul joaca un rol esential in fiziologia umana si este necesar pentru transportul oxigenului prin corp, precum si pentru reglarea cresterii celulare.
Proteinele din mazare asigura 30 % din fierul necesar pentru o zi pentru organismul uman, intr-o singura portie.
Ingrediente: mazare galbena*.
*din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g:Energie: 1248 kj / 297 kcalGrasimi: 1.
9g din care saturate 0.
2gCarbohidrati: 36g din care zaharuri 3gFibre: 23gProteine: 23gSaruri: 0.
Ingrediente | Mazare galbenadin agricultura ecologica |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie1248 kj 297 kcalgrasimi19g din care saturate 02gcarbohidrati36g din care zaharuri 3gfibre23gproteine23gsaruri001g |