Raticid-Momeala pe baza de DIFENACOUMnCompozitie:100 de grame de produs contin:nDifenacoum .
0,005 gDenatonium Benzoat .
0,001gsubstante atractive pana la .
100gnCaracteristicile produsului:NOCURAT - este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci,sobolanii, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant(DIFENACOUM).
Ingerarea unei singure bucati cauzeaza, in scurt timp, moartea oricarui rozator , fara a creea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate.
acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantelor, indirect, care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale.
Rozatoarele simt o senzatie de sufocare si au tendinta de a iesi in spatii deschise unde sucomba.
Datorita continutului echilibrat de substante atractive (grasimi, uleiuri si zahar) si potentiatorilor de arome, NOCURAT poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricaror incinte destinate uzului civil si industrial, precum case, birouri, cladiri ce deservesc comunitatea si hale industriale.
La fel de bine poate fi utilizata si in camp deschis, acolo unde tratamentele cu alte momeli mai putin atractive nu au dat rezultatele scontate in lupta cu rozatoarele.
Difenacoumncompozitie | 100 de grame de produs continndifenacoum 0005 gdenatonium |
---|---|
Benzoat ................0,001gsubstante atractive pana la .........100gncaracteristicile produsului | Nocurat este o momeala adecvata controlului populatiilor de soarecisobolanii soareci de camp de diverse specii ce contine un puternic anticoagulant(difenacoum)ingerarea unei singure bucati cauzeaza in scurt timp moartea oricarui rozator fara a creea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantelor indirect care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne letalerozatoarele simt o senzatie de sufocare si au tendinta de a iesi in spatii deschise unde sucombadatorita continutului echilibrat de substante atractive (grasimi uleiuri si zahar) si potentiatorilor de arome |