O oală cu capac din fontă vă va ajuta să pregătiți mâncăruri delicioase din carne, legume, cartofi.
Popularitatea acestui material este în creștere în prezent datorită proprietăților sale.
Fonta se încălzește uniform din toate sursele și își menține temperatura chiar și sub o bucată de carne rece de la frigider.
Cuptorul se prăjește frumos pe toate părțile, indiferent cât de neuniform se coace cuptorul.
Oalele sunt excelente pentru coacerea lentă la temperaturi mai scăzute.
Dar puteți, ca orice recipient din fontă, să îl încălziți fără grăsime la o temperatură ridicată în timp ce prăjiți carnea.
Puteți pregăti mesele într-o oală la cuptor, pe aragaz și pe foc direct.
Fonta este specifica intretinerii, inainte si dupa utilizare este NECESARA tratarea suprafetei tigaii cu ulei comestibil, prevenind astfel formarea ruginii.
Nu lăsați în umezeală! Material: fonta, otel inoxidabil.
Potrivit pentru inducție, dar vă recomandăm să verificați capacitățile aragazului cu inducție.
Nu utilizați acizi organici, cum ar fi oțetul.
Recomandăm folosirea mănușilor de bucătărie.
Vasele din fontă nu pot fi spălat vase sau MVT.
Proprietăți: - Dimensiuni: volum 4 l, dia.
23 cm, inaltime 10,5 / 15,5 cm.