Alege sa pregatesti o garnitura sanatoasalanga preparatele din carne! Alege un desert hranitor si sanatos! Orezul seprepara rapid si usor! Avem pentru tine un bax de 10 pungi de 1 Kg Deroni Original,orez selectionat element de baza in bucatarie!Mai jos gasesti cateva informatii utile despreorezul selectionat Deroni Original:- Orezul este o sursa perfecta de puterepentru organism: abunda in carbohidrati si contine numeroase minerale, vitaminesi componente organice care promit sa ridice nivelul de energie al organismului- Nu trebuie decat sa fierbi putin orez, sa ilcondimentezi, si garnitura sanatoasa pentru preparatele din carne e gata- Orezul nu trebuie sa lipseasa din bucatariata, deoarece are o utilitate ridicata- Produsul consta intr-un bax de 10 pungi de 1Kg de Orez Deroni Original bob alb, atent selectionat- Orezul Deroni Original este un produsrecomandat pentru prepararea sarmalutelor, deserturilor, garniturilor, dar sipentru ciorbe si salate- Recomandare de preparare: se spala orezul,se fierbe 1 cana de orez (200 g) in 2 cani de apa (400 ml), amestecand din candin cand si adaugand sare dupa gust.
Se fierbe acoperit cu un capac, la foc mic,timp de aproximativ 14 minute, dupa cere se mai lasa acoperit inca 5-10 minute- Orezul selectionat Deroni Original este un alimentde baza, de nelipsit din orice bucatarie, mica sau mare- A se consuma, de preferinta, inainte de datainscriptionata pe ambalaj.
A se pastra la loc ferit de actiunea razelor desoare si de inghet, uscat si racoros.
Langa preparatele din carne, alege o garniturasanatoasa! Alege orezul este hranitor si se prepara rapid si usor! Avempentru tine un bax de 10 Kg de Orez Original!Sarmalute? Pilaf? Orez cu lapte? Sau culegume? Orice ai vrea sa prepari, orezul selectionat Deroni Original este perfect!Alege baxul cu 10 pungi de 1 Kg Orez!.
Original | |
---|---|
Orezul este o sursa perfecta de puterepentru organism | Abunda in carbohidrati si contine numeroase minerale vitaminesi componente organice care promit sa ridice nivelul de energie al organismului |
Recomandare de preparare | Se spala orezulse fierbe 1 cana de orez (200 g) in 2 cani de apa (400 ml) amestecand din candin cand si adaugand sare dupa gust |