Orez pentru pilaf Deroni, cal. i
Deroni

Orez pentru pilaf Deroni, cal. i

Vezi magazinul Elefant
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

Ti-e dor de un pilaf ca la mama acasa? Alegeun orez special! Avem pentru tine un bax de 12 pungi de 500 g Deroni pentruPilaf, orez selectionat, cu bobul pufos, care nu se lipeste!Mai jos gasesti cateva informatii utile despreorezul selectionat Deroni:- Orezul are o utilitate ridicata, fapt pentrucare nu trebuie sa lipseasa din bucataria ta- Deroni pentru Pilaf este un orez specialselectionat, cu bobul alb, pufos, care nu se lipeste- Orezul este o sursa perfecta de puterepentru organism: abunda in carbohidrati si contine numeroase minerale, vitaminesi componente organice care promit sa ridice nivelul de energie al organismului- Orezul Deroni Pilaf este un produs ideal pentruprepararea pilafului si a garniturilor, dar se poate utiliza si pentru sarmale,deserturilor, ciorbe sau salate- Produsul consta intr-un bax de 12 pungi de 0.

5Kg de Orez Deroni Pilaf bob atent selectionat, alb, pufos, care nu se lipeste- Recomandare de preparare: se spala orezul,se fierbe 1 cana de orez (200 g) in 2 cani de apa (400 ml), amestecand din candin cand si adaugand sare dupa gust.

Se fierbe acoperit cu un capac, la foc mic,timp de aproximativ 14 minute, dupa cere se mai lasa acoperit inca 5-10 minute- Orezul selectionat Deroni Pilaf este unaliment de baza, de nelipsit din orice bucatarie, mica sau mare- A se consuma, de preferinta, inainte de datainscriptionata pe ambalaj.

A se pastra la loc ferit de actiunea razelor desoare si de inghet, uscat si racoros.

Vrei un pilaf delicios langa carne? Alegeorezul special pentru pentru pilaf, de la Deroni are bobul alb, pufos si nuse lipeste! Avem pentru tine un bax de 6 Kg de Orez Deroni!.

  • 70.80 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Deroni
Orezul este o sursa perfecta de puterepentru organismAbunda in carbohidrati si contine numeroase minerale vitaminesi componente organice care promit sa ridice nivelul de energie al organismului
Recomandare de preparareSe spala orezulse fierbe 1 cana de orez (200 g) in 2 cani de apa (400 ml) amestecand din candin cand si adaugand sare dupa gust

Magazine nutrition

Clientii au cumparat si

Branduri faina, tarate si grau

Orez pentru pilaf Deroni, cal. i

Orez pentru pilaf Deroni, cal. i

70.80 Lei