Pachetul Studiul China contine doua carti: 1.
Studiul China 2.
Studiul China - Colectia de retete a vedetelor Prezentare - Studiul China Cartea Studiul China este cel mai complet studiu despre nutritie realizat vreodata, cu implicatii extraordinare asupra dietei, pierderii in greutate si sanatatii pe termen lung.
Studiul China a primit premiul de cartea anului in 2005 din partea editorilor revistei de informatii vegetariene VegNews Magazine.
Proiectul China a fost conceput in anii 1980-81, in anul sabatic al Dr.
Chen Junshi, vicepresedinte al Institutului de Nutritie si Igiena Alimentara, din cadrul Academiei Chineze de Medicina Preventiva, cand l-a vizitat pe profesorul T.
Colin Campbell, Division of Nutritional Sciences, Cornell University, Ithaca, NY.
La scurt timp dupa aceea, celor doi li s-au alaturat profesorul Richard Peto, University of Oxford, England, si doamna Dr.
Li Junyao, de la Institutul Chinez de Studiere a Cancerului, Academia Chineza de Stiinte Medicale precum si colegi ai lor din China, SUA, Anglia, Canada si Franta.
Pentru studiu au fost selectate 65 de regiuni din China rurala, pentru a fi supuse cerintelor studiului.
S-a realizat astfel o comparatie intre dieta, stilul de viata si bolile caracteristice populatiilor din fiecare regiune.
In fiecare din cele 65 de regiuni au fost alese cate 2 sate, din fiecare sat fiind alese (la intamplare), 50 de familii.
Din fiecare familie a fost ales numai un membru (fie barbat, fie femei, raportul lor fiind la final egal), studiul avand deci 6500 de participanti.
S-au facut teste de sange, urina, si s-au luat mostre de mancare pentru analize ulterioare.
In acelasi timp participantii au completat un formular si au oferit informatii cu privire la ceea ce mananca pe parcursul a trei zile.
Au fost in final selectate 367 de elemente cu valoare informationala sigura pentru cele 6500 de familii(reprezentate).
Aceasta baza de date despre dieta si stil de viata din anii 1983-84 a inclus informatii despre rata mortalitatii mentionata in anii 1973-75 pentru circa 40 de cancere diferite si alte boli.
Scrisa cu candoare, curaj si claritate si cu onestitate intelectuala si profunzime, aceasta carte captivanta este destinata a fi una din cele mai importante carti ale deceniului.
Daca va fi implementat, Studiul China va inaugura o noua era a sanatatii contagioase.
Hans Diehl Lucrarea Studiul China a lui Colin Campbell este o carte importanta si interesanta.
Impreuna cu fiul sau Tom, el comenteaza studii cu privire la relatia dintre dieta si boala.
Concluziile sale legate de consecintele periculoase ale proteinelor de origine animala sunt uluitoare.
La fel de surprinzatoare a fost si dificultatea de a prezenta rezultatele sale publicului.
Este o istorie care trebuie ascultata .
Robert C.
Rischardson Studiul China constituie cea mai convingatoare dovada de pana acum in ceea ce priveste prevenirea bolii de inima, a cancerului si a altor boli vestice prin mijloace dietetice.
Este cea mai buna carte atat pentru tarile dezvoltate economic, cat si pentru cele ce trec printr-o tranzitie rapida de schimbari economice si de stil de viata .
Junshi Chen Studiul China este o analiza foarte bine documentata a aberatiilor alimenta-tiei, stilului de viata si alimentatiei moderne si a rezolvarilor rapide, care adeseori duc la esec.
Lectiile din China ofera argumente convingatoare in favoarea unei diete pe baza de plante in vederea promovarii sanatatii si a reducerii riscului pentru bolile abundentei.
Sushma Palmer Tot ceea ce priveste epidemia de obezitate, sanatatea celor atinsi de ea si uluitorul impact social si de mediu al dietei vestice va primi solutii intelepte si practice in cartea lui Campbell, Studiul China.
Robert Goodland Cuprins: Introducere Partea I: Studiul China Capitolul 1 - Probleme intampinate, solutii necesare Capitolul 2 - Un templu al proteinelor Capitolul 3 - Stoparea cancerului Capitolul 4 - Lectii din China Partea a II-a: Bolile abundentei/bogatiei Capitolul 5 - Inimi zdrobite Capitolul 6 - Obezitatea Capitolul 7 - Diabetul Capitolul 8 - Cancere frecvent intalnite Capitolul 9 - Boli autoimune Capitolul 10 - Efecte cu spectru larg Partea a III-a: Ghidul alimentatiei corecte Capitolul 11 - Alimentatia corecta Capitolul 12 - Cum sa mancam Partea a IV-a: De ce nu ati mai auzit asa ceva pana acum? Capitolul 13 - Partea intunecoasa a stiintei Capitolul 14 - Reductionismul stiintific Capitolul 15 - Stiinta” industriei Capitolul 16 - Guvernul: in slujba poporului? Capitolul 17 - Sanatatea cui e protejata prin marea medicina? Capitolul 18 - Istorii care se repeta Anexa A: Intrebari si raspunsuri Anexa B: Proiectul experimental Studiul China Anexa C: Filiera vitaminei D Referinte Index Anul aparitiei: 2012 Numarul de pagini: 505 Formatul in cm.
(l x L): 13 x 20 Traducerea din limba engleza: Cristian HANU Autori: Dr.
Colin Campbell, Thomas M.
Campbell II Titlul original: The China Study: The Most Comprehensive Study of Nutrition Ever Conducted And the Startling Implications for Diet, Weight Loss, And Long-term Health Prezentare - STUDIUL CHINA.
Colectia de retete a vedetelor Beneficiind de un cuvânt înainte al dr.
Colin Campbell, coautor al bestsellerului Studiul China, cartea de faţă, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor este una dintre cele mai bune ajutoare pentru o alimentaţie sănătoasă şi savuroasă.
Ca urmare a cărţii ei care a devenit bestseller, Studiul China – Carte de bucate, Leanne Campbell aduce împreună numele mari din comunitatea vegetariană, pentru a-şi împărtăşi reţetele lor favorite şi delicioase în cartea Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor.
Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S.
Nixon, autoarea seriei de cărţi Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculiţe în loc de cuţite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; şi de la cercetătorul de top în nutriţie, dr.
John McDougall.
Toţi urmează principiile alimentare recomandate de cartea Studiul China.
Chiar şi mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; îngheţata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; şi fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecţie de reţete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.
Carti | 1 |
---|---|
Cuprins | Introducere |
I | Studiul |
Ii-a | Bolile abundenteibogatiei |
Iii-a | Ghidul alimentatiei corecte |
Iv-a | De ce nu ati mai auzit asa ceva pana acum |
Guvernul | In slujba poporului |
A | Intrebari si raspunsuri |
B | Proiectul experimental |
C | Filiera vitaminei |
Anul aparitiei | 2012 |
Numarul de pagini | 505 |
L) | 13 x 20 |
Traducerea din limba engleza | Cristian |
Autori | Dr |
Titlul original | The |
Study | The |