Polenul Crud Poliflor - este o pulbere de obicei galbenă, constituită din grăuncioare microscopice, ce provin din anterele staminelor.
Polenul mai este definit și ca o pulbere galbenă produsă de staminele fanerogamelor, celulele reproducătoare mascule.
Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care s-au descoperit că conțin 22 de nutrienți.
Din această cauză polenul este considerat un „aliment complet”.
Polenul conține:aminoacizi (metionină, valină, jizina, cistină, glutamină.
) care accelerează funcționarea ficatului și implicit dezintoxicarea organismului;grăsimi și mai ales acizi nesaturați - linol, acid linolic, acid arahidonic.
- care joacă un rol important în prevenirea arterosclerozei fermenți, hormoni, vitamine, flavonoizi.
necesari organismului, pentru mărirea puterii de rezistență.
polenul conține de 20 de ori mai multă vitamina A decât morcovul, și tot asemenea provitamina A.
Un gram de polen conține suficientă rutină pentru a asigură prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei.
vitamina E reduce parțial afecțiunile provocate de bioxidul de carbon și de bioxidul de sulf, gaze atât de periculoase pentru orăseanul zilelor noastre.
Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adaugă organismului substanțe de bază ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o modernă terapie celulară necostisitoare.
Polenul mai conține:- minerale importante, ca fierul și magneziul- lecitină și în special acizi nucleici- numeroase microelemente.
Compozitie / Prospect: Polen crud poliflor.
Contine | Aminoacizi (metionina valina jizina cistina glutamina etc) care accelereaza functionarea ficatului si implicit dezintoxicarea organismului |
---|---|
Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adauga organismului substante de baza ale acizilor nucleici, realizandu-se astfel o moderna terapie celulara necostisitoare.polenul mai contine | minerale importante ca fierul si magneziul lecitina si in special acizi nucleici numeroase microelementecompozitie |
Prospect | Polen crud poliflor |