Materia prima provine din cereale atent selectionate si care respecta parametrii de calitate pre-definiti: umiditate, greutate specifica, dimensiune, impuritati, temperatura si miros.
Cerealele sunt aburite, presate si apoi prajite.
Fulgii astfel obtinuti sunt macinati si ambalati.
Fulgii sunt ideali pentru müsli sau ca ingredient in produse de panificatie si patiserie.
Ingrediente Pronat Fulgi 5 cereale:Fulgi de cereale*-orez*, ovaz*, grau*, orz*, secara*-in proportie de 20% fiecare.
*din culturi certificate ecologic Origine EU.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g:Valoare energetica 1338 KJ, 319 kjGrasimi, din care: 2,94 gr,- acizi grasi saturati 0,24 gr,Carbohidrati, din care: 61,58 gr,- zaharuri 0,76 gr,Fibre 8,34 gr,Proteine 10,02 gr,Sare 0.
0035 gr.
Pre-definiti | Umiditate greutate specifica dimensiune impuritati temperatura si miros |
---|---|
Fulgi 5 cereale | Fulgi de cerealeorez ovaz grau orz secarain proportie de 20 fiecaredin culturi certificate ecologic |
Medii | Per 100 gvaloare energetica 1338 |
Kj, 319 kjgrasimi, din care | 294 gr acizi grasi saturati 024 grcarbohidrati din care6158 gr zaharuri 076 grfibre 834 grproteine 1002 grsare 00035 gr |