Calitate & Provenienta Calitate & Provenienta Acaiul nostru provine din Pará din nordul Braziliei.
Locuitorii care isi traiesc din recoltarea boabelor Acai sunt numiti ribeirinhos sau oameni care traiesc pe raurile fluviului.
Boabele proaspete sunt spalate cu grija inainte ca pulpa sa fie extrasa, pasteurizata si inghetata.
Acaiul nostru este intotdeauna liofilizat in 24 de ore de recoltare, pastrand perfect produsul fara conservanti sau iradiere.
Pulpa acai este inghetata la temperaturi de - 40 ° C, eliminand toata apa - un proces numit sublimare.
Supra-procesarea acai prin incalzire sau prin metode standard de congelare poate produce o pulbere maro neplacuta.
De ce este bine pentru mine? Reprezinta o sursa foarte bogata de fibre.
Cum il folosesc? Acai pulbere uscata prin congelare poate fi usor incorporata in dieta dvs.
zilnica prin adaugarea acesteia la sucuri, smantana, iaurturi, inghetate sau baruri de energie.