Calitate si provenienta Florile de aur au provenit din Ande si sunt, de asemenea, cunoscute sub denumirea de fructe de padure Incan sau Physalis.
Pentru produsul acesta, folosim surse de cea mai buna calitate care includ cultivarea durabila de catre fermierii indigeni.
Atunci cand boabele ajung la o maturitate optima, acestea sunt recoltate manual si monitorizate indeaproape in timpul procesului de uscare pentru a se asigura ca boabele pastreaza cat mai mult din aroma originala si valoarea nutritiva posibila.
De ce sunt bune pentru mine Odata uscate murele Physalis, sunt o alternativa delicioasa, cu cantiati mai mici de zahar decat stafidele.
De asemenea, aceste boabe mici, galbene sunt in mod natural bogate in fibre.
*stafidele contin 59g zaharuri totale pe 100g fata de Physalis care contine 38 g zaharuri totale pe 100g.
Cum le folosesc? Incercati sa le presarati in dimineata, in iaurt sau cereale, sau sa le amestecati in retetele dvs.
de prajituri, checuri, etc.
De asemenea, se pot folosi ca o gustare sanatoasa.