RISOTTO CU BUSUIOC SI NUCA, 280G GEFRO Vegan.
Fără gluten.
Ingrediente: orez, nuci(3,5%), ceapă, usturoi, semințe de pin (1,5%), busuioc (1,4%), arpagic, piper negru, ulei de floarea soarelui.
Poate conține urme de nuci, alune și coji de fructe.
Mod de preparare: 1.
Amestecul de risotto se călește în 2-3 linguri de ulei de măsline Gefro, până când devine lucios.
Se adaugă un strop de vin alb după gust și se lasă să fiarbă.
Puțin câte puțin se adaugă 1 L de supă Gefro amestecând încontinuu cca.
20-25 de minute.
Orezul trebuie să fie cremos, dar „al dente”.
După plac, se poate adăuga puțin ulei de busuioc Omega 3 Gefro, Parmezan și puțin condiment de piper Gefro.
Gata! Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Producător: GEFRO KG.
Germania.
Conținut: 280 g ( 3-4 porții ) Distribuitor: S.
PRONAT S.
Ingrediente | Orez nuci(35) ceapa usturoi seminte de pin (15) busuioc (14) arpagic piper negru ulei de floarea soarelui |
---|---|
Mod de preparare | 1amestecul de risotto se caleste in 23 linguri de ulei de masline |
Termen de valabilitate | A se vedea data inscriptionata pe ambalaj |
Producator | Gefro |
Continut | 280 g ( 34 portii ) |
Distribuitor | Sc |