Terapeutii medicinei traditionale chinezesti si indiene cunosc de mii de ani proprietatile curative ale acestui condiment aromat.
Contine carbohidrati, proteine, fibre vitamine: A, B, C; minerale (mangan, potasiu, calciu, fosfor) si un antioxidant puternic: glutation.
Beneficii: stimuleaza functionarea sistemului nervos are actiune antiseptica are efect antimicrobian are proprietati antioxidante puternice are efecte afrodisiace.
Mod de folosire: Cu precadere in preparatele dulci, prajituri, budinci, ceai de scortisoara, cure cu miere si scortisoara parti egale in amestec.
Este recomandat pentru stimularea imunitatii organismului si pentru stimularea digestiei.
Vitamine | A |
---|---|
Minerale (mangan, potasiu, calciu, fosfor) si un antioxidant puternic | Glutation |
Beneficii | Stimuleaza functionarea sistemului nervos are actiune antiseptica are efect antimicrobian are proprietati antioxidante puternice are efecte afrodisiace |
Mod de folosire | Cu precadere in preparatele dulci prajituri budinci ceai de scortisoara cure cu miere si scortisoara parti egale in amestec |