Supliment alimentar Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml tulpina probiotica cu rol in sustinerea florei intestinale si a cresterii copilului.
Contine Bifidobacterium Infantis M-63, minimum 1 miliard de celule vii, tulpina probiotica documentata stiintific, cu rol in sustinerea cresterii copilului, dar si a dezvoltarii normale a sistemului imunitar al acestuia.
Beneficii Jarro-Dophilus® Infant:Oligozaharidele din laptele matern nu ofera in mod direct valoare nutritionala copiilor.
Acestea pot tranzita stomacul si intestinul subtire al sugarilor fara a fi alterate sau consumate.
La nivelul intestinului distal, oligozaharidele din laptele matern sunt scindate selectiv de specii de Bifidobacterium infantis, in nutrienti ce pot fi asimilati de catre copii.
infantis se numara printre putinele specii bacteriane capabile sa preia si sa metabolizeze toate oligozaharidele prezente in laptele matern (HMOs).
O flora intestinala dominata de aceasta subspecie, Bifidobacterium longum subsp.
Infantis, sustine cresterea si dezvoltarea copilului, imbunatatirea integritatii mucoasei intestinale si maturarea functiei imunitare a copilului.
Astfel, relatia simbiotica dintre oligozaharidele din lapte si B.
infantis sta la baza dezvoltarii nou-nascutului, hranind si dezvoltand sanatatea microbiotei intestinale inainte de inceperea diversificarii.
sustinerea dezvoltarii florei microbiene intestinale a nou-nascutilor si copiilor mici, cu varste de pana la 6 luni, prin capacitate crescuta de legare si colonizare la nivelul mucoasei intestinale: avantaj competitiv pentru oligozaharidele din lapte (substrat nutritiv pentru dezvoltarea coloniilor de B.
infantis) spre deosebire de alte specii bacteriene nepatogenesustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin favorizarea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.
: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonuluiechilibrarea tranzitului intestinal si a manifestarilor digestive precum constipatie, diaree, balonare sau flatulenta prin sustinerea popularii florei microbiene intestinalesustinerea reducerii sintezei de citokine proinflamatorii (IL-8, IL-6, IL-1β) implicate in declansarea unui raspuns inflamator la nivel digestivdezvoltarea normala a sistemului imunitar:» sustine producerea de compusi exogeni ce promoveaza maturarea sistemului imunitar» limitarea actunii endotoxinelor care declanseaza reactii imune si mentinerea nivelului normal al globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT)sustinerea producerii enzimei lactaza (beta-galactozidaza) implicata in asimilarea lactozei si mentinerea activitatii normale a enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.
: invertaza, maltaza)Ingrediente Jarro-Dophilus® Infant:Bifidobacterium longum subsp.
infantis M-63 1 %Mod de administrare Jarro-Dophilus® Infant:Copii 0-6 luni: 10 picaturi/zi cu lapte matern sau formula de lapte sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A se agita bine inainte de utilizare.
Se poate administra din prima zi de viataFormula stabila la temperatura camerei, ce nu necesita refrigerareFlacon prevazut cu picurator, care permite dozarea precisa si utilizarea facilaNu contine: grau, gluten, ou, peste/crustacee, nuci/aluneA nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice.
Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
Infant | Oligozaharidele din laptele matern nu ofera in mod direct valoare nutritionala copiilor Bifidobacterium longum subsp infantis Copii 06 luni10 picaturizi cu lapte matern sau formula de lapte sau conform recomandarii consultantului de specialitate |
---|---|
B. infantis sta la baza dezvoltarii nou-nascutului, hranind si dezvoltand sanatatea microbiotei intestinale inainte de inceperea diversificarii.sustinerea dezvoltarii florei microbiene intestinale a nou-nascutilor si copiilor mici, cu varste de pana la 6 luni, prin capacitate crescuta de legare si colonizare la nivelul mucoasei intestinale | Avantaj competitiv pentru oligozaharidele din lapte (substrat nutritiv pentru dezvoltarea coloniilor de |
B. infantis) spre deosebire de alte specii bacteriene nepatogenesustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin favorizarea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex. | Acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonuluiechilibrarea tranzitului intestinal si a manifestarilor digestive precum constipatie diaree balonare sau flatulenta prin sustinerea popularii florei microbiene intestinalesustinerea reducerii sintezei de citokine proinflamatorii (il8 |
Il-1β) implicate in declansarea unui raspuns inflamator la nivel digestivdezvoltarea normala a sistemului imunitar | sustine producerea de compusi exogeni ce promoveaza maturarea sistemului imunitar limitarea actunii endotoxinelor care declanseaza reactii imune si mentinerea nivelului normal al globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (galt)sustinerea producerii enzimei lactaza (betagalactozidaza) implicata in asimilarea lactozei si mentinerea activitatii normale a enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de exinvertaza maltaza)ingrediente |
A se agita bine inainte de utilizare.se poate administra din prima zi de viataformula stabila la temperatura camerei, ce nu necesita refrigerareflacon prevazut cu picurator, care permite dozarea precisa si utilizarea facilanu contine | Grau gluten ou pestecrustacee nucialunea nu se pastra la o temperatura de peste 25cdeoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice |