Gentili Paolo Pulga, Patrizia Lobello, Maria Secrete de bucătărie. carne albă. vol. 1
Gentili Paolo Pulga, Patrizia Lobello, Maria

Gentili Paolo Pulga, Patrizia Lobello, Maria Secrete de bucătărie. carne albă. vol. 1

Vezi magazinul Litera
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

Fragede și delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul și vițelul se pot prepara în fel și chip.

Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însotite de fotografii de excepție, vă prezintă variate modalități de preparare a cărnii albe.

Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea și tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante și pline de savoare.

În plus, sunt menționate vinuri străine sau românesti potrivite fiecărei rețete.

  • 10.50 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

CotidianMielul iedul pasarile porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip

Clientii au cumparat si

Gentili Paolo Pulga, Patrizia Lobello, Maria Secrete de bucătărie. carne albă. vol. 1

Gentili Paolo Pulga, Patrizia Lobello, Maria Secrete de bucătărie. carne albă. vol. 1

10.50 Lei