FELICIA BIO – Spaghetti BIO din faina de malai si orez, 500 G Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.
Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le Si condimentati-le dupa gust.
Timp de fierbere 6-8 minute.
Ingrediente: 70% faina de malai*, 30% faina de orez*.
*provenite din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii/ 100 g: Valoare energetica: 1482kJ/ 349 kcal Carbohidrati: 76,7 g, -din care zaharuri: 0,2 g Proteine: 6,8 g, Grasimi, din care: 1,2 g, -acizi graSi saturati: 0,3 g Fibre: 2,2 g, Sare: 0,001 g Continut: 500g Pastrare: intr-un loc uscat Si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.
, Italia Origine: Italia Distribuitor: S.
PRONAT S.
Adecvata | Intrun litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere adaugati 100 g de paste |
---|---|
Ingrediente | 70 faina de malai 30 faina de orez provenite din culturi certificate ecologic |
Valori nutritionale medii/ 100 g | Valoare energetica1482kj 349 kcal |
Carbohidrati | 767 g din care zaharuri02 g |
Proteine | 68 g |
Grasimi, din care | 12 g acizi grasi saturati03 g |
Fibre | 22 g |
Sare | 0001 g |
Continut | 500g |
Pastrare | Intrun loc uscat |
Termen de valabilitate | A se vedea data inscriptionata pe ambalajeticheta |
Producator | |
Origine | |
Distribuitor |