Specialitatea Bio ''Farrotto'' din alac si hribi este un preparat tipic italian, savuros, rustic si rafinat totodata.
Il Farrotto linea bio Cascina Belvedere este o alternativa la renumitul preparat italian Risotto, ideal pentru o alimentatie variata, in care cerealele antice au un rol important pentru sanatate.
O specialitate cu ingrediente de origine biologica, preparat complet, hranitor, foarte usor si rapid de pregatit.
Se prepara in acelasi mod ca risotto, cu timp de coacere 17 minute.
Acest preparat este imbogatit cu legume deshidratate si condiment Miso, un condiment natural obtinut prin fermentare din soia, orez, apa, sare, koji.
Miso este un condiment ce are un aport semnificativ de probiotice, care favorizeaza regularitatea intestinului.
Un condiment ce are un aport semnificativ de probiotice, care favorizeaza regularitatea intestinului.
Ingrediente: alac bio prefiert, hribi bio (Boletus edulis), sare marina, faina de orez, legume deshidratate (ceapa, telina, morcov,patrunjel, praz), ulei extravirgin de masline, usturoi, amidon de porumb, miso (soia, orez, apa, sare, Koji), extract de drojdie, condimente.
Toate ingredientele sunt de origine biologica.
Miso este un condiment concentrat de origine japoneza obtinut di fermentarea boabelor de soia galbena cu sare marina si cereale, in particular orz sau orez.
Alergeni: soia, ciuperci.
Cantitate: 250g.
Intestinului.ingrediente | Alac bio prefiert hribi bio (boletus edulis) sare marina faina de orez legume deshidratate (ceapa telina morcovpatrunjel praz) ulei extravirgin de masline usturoi amidon de porumb miso (soia orez apa sare |
---|---|
Alergeni | Soia ciupercicantitate250g |