Radacinoase | Morcovi sfecla telina cartofi ghimbir pastarnac etc |
---|---|
Sita grosiera va ajuta sa preparati delicioase sucuri din legume si fructe moi | Mere pere citrice struguri ananas pepene rodie cirese visine kiwi rosii castraveti ardei gras etc |
Sita deschisa pentru omogenizare marunteste si omogenizeaza grosier | Seminte nuci legume puteti totodata sa pregatiti supe crema piureuri unturi sorbeturi |
Sita inchisa pentru omogenizare marunteste si omogenizeaza fin | Seminte nuci legume puteti totodata sa pregatiti supe crema piureuri unturi sorbeturi |
Sucurile verzi se obtin cu mare usurinta folosind sita fina si surubul pentru radacinoase | Iarba de grau iarba de orz iarba de lucerna sau ovaz frunze de telina patrunjel marar varza spanac menta urizici leurda sau chiar din papadie |
Elite are doua axe melcate formate din trei invelisuri | Inox alimentar la exterior ceramica al doilea strat si miezul magnetic |
Stoarcerea alimentelor se face in trei etape | Taiere si zdrobire omogenizarea pulpei si presarea la rece |
Elite | 2 axe melcate bioceramice sita fina cu surubul alb pentru sucuri din radacinoase si verdeturi sita grosiera cu surubul negru (optional) pentru sucuri din legume si fructe moi sita deschisa sau sita pentru omogenizare sita inchisa sau sita pentru o omogenizare fina cu al doilea surub alb a carui forma difera fata de cel folosit la extragerea sucului din radacinoase si verdeturi impingatorul din plastic pentru sucurile din legume si fructe impingatorul din lemn pentru sucurile din frunze bolul din sticla pentru colectarea sucului tavita ce se pune sub bol pentru protejarea blatului de lucru (pentru a nu curge sau stropi blatul mesei atunci cand bolul de suc sa umplut si vreti sal luati de sub storcator) capacul de protectie care se pune pe gura de alimentare a storcatorlui in cayul in care acesta nu este folosit timp indelungat si sta pe masa |