Obtinut exclusiv din soiul Feteasca Neagra, acest sortiment ce reuneste struguri culesi de pe podgoriile Dealu Mare e gata sa impresioneze cu buchetul sau frumos construit.
Paleta aromatica etaleaza nuante intense, foarte bine echilibrate, astfel ca vinul poate fi descris ca fiind catifelat, elegant si stralucitor de limpede.
Maturarea se face in stejar romanesc, ceea ce face din acest vin varietal unul autohton pana la cel mai mic detaliu.
Savurati-l la o temperatura de aproximativ 16-18C, alaturi de preparate pe baza de carne rosie sau branzeturi afumate.
Miros: Nuante proaspete de visina bine coapta, completate cu tonuri pamantii si putin piper.
Gust: Arome catifelate de fructe de padure, prune uscate si gem de prune, care lasa sa se intrezareasca accente de ciocolata si vanilie spre final.
Culoare: Rosu rubiniu.
Miros | Nuante proaspete de visina bine coapta completate cu tonuri pamantii si putin piper |
---|---|
Gust | Arome catifelate de fructe de padure prune uscate si gem de prune care lasa sa se intrezareasca accente de ciocolata si vanilie spre final |
Culoare | Rosu rubiniu |