Baton de cocos in ciocolata cu lapte fara gluten.Ingrediente Botak Baton de cocos in ciocolata cu lapte:Ciocolata cu lapte 36% (zahar, unt de cacao, lapte praf, masa de cacao, praf de zer (din lapte), grasime din lapte, emulgatori: lecitina, E476, aroma), nuci de cocos deshidratati 23% (conține sulfiti), sirop de glucoza, umectant: lecitina (soia), sare, aroma: sorbitol, lapte praf, grasime de palmier, zahar, maltodextrina, emulgatori.Substanta solida de cacao din ciocolata cu lapte, minim 30%.Poate contine arahide.Valoarea nutritionala în 100 g:Valoare energetica: 2219 kJ / 532 kcal, Grasime: 34 g din care grasimi saturate: 26 g, Carbohidrati: 49 g, din care zahar: 35 g, Proteine: 5,2g, Sare: 0,03 g,
Lapte | Ciocolata cu lapte 36 (zahar unt de cacao lapte praf masa de cacao praf de zer (din lapte) grasime din lapte emulgatorilecitina |
---|---|
E476, aroma), nuci de cocos deshidratati 23% (contine sulfiti), sirop de glucoza, umectant | Lecitina (soia) sare aromasorbitol lapte praf grasime de palmier zahar maltodextrina emulgatorisubstanta solida de cacao din ciocolata cu lapte minim 30poate contine arahidevaloarea nutritionala in 100 gvaloare energetica2219 kj 532 kcal |
Grasime | 34 g din care grasimi saturate26 g |
Carbohidrati | 49 g din care zahar35 g |
Proteine | 52g |
Sare | 003 g |