Descriere Meiul este un aliment delicios si hranitor, bogat in minerale si vitamine benefice pentru sanatate. Produs certificat fara gluten, intr-o unitate de productie certificata fara gluten. Faina de mei este o alternativa excelenta la cea de grau pentru persoanele sensibile la gluten, pentru copiii cu fond alergic sau pentru bebelusi.
Proprietati Indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare. Puteti folosi faina de mei singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten.
Continut O punga contine 425 de grame de Faina integrala din mei fara gluten, produs certificat ecologic. Ingrediente: faina integrala din mei*. *=agricultura ecologica. 100 g de produs contin: valoare energetica kj: 1408, kcal: 335, grasimi: 4.0g, acizi grasi saturati: 0,4g, glucide: 56g, zaharuri: 1,3g, fibre: 17g, proteine: 10,2g, sare: 0,04g.
Utilizare Ideala de asemenea pentru prepararea budincilor pentru cei mici. Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura. Pastrati intr-un loc uscat si racoros...
Faina integrala din mei agricultura ecologica 100 g de produs continvaloare energetica kj1408 kcal335 grasimi40g acizi grasi saturati04g glucide56g zaharuri13g fibre17g proteine102g sare004g
Faina integrala din mei fara gluten, Bauck Hof, bio, 425 g