Caracteristici | Dezvoltarea optima a organismului si a sistemului muscular |
---|---|
Compozitie | Carne de pui 45 (deshidratata 25 dezosat 20 ) ovaz grau grasime de pui (conservata cu tocoferoli) porumb ulei de somon (2 ) mere uscate ficat de pui hidrolizat drojdie de bere carapace de crustacee (sursa de glucozamina 260 mgkg) cartilagiu (o sursa de condroitina 180 mgkg) ierburi si de fructe (cuisoare citrice rozmarin curcuma 150 mgkg) mananoligozaharide (150 mgkg) fructooligozaharide (100 mgkg) |
Analitici | Proteina bruta 280 continut de grasimi 160 umiditate 100 cenusa bruta 72 fibra bruta 20 calciu 15 fosfor 11 omega3 02 omega6 18 |
Kg | Vitamina |
Ue | Extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (1b306) palmitat de ascorbil (1b304) extract de rozmarin |
Metabolizabila | 3 850 kcalkg |
Hranire | Hrana se poate servi uscata sau inmuiata in putina apa calduta |