Descriere Este originara din sudul Indiei, Ceylon si Malaezia si se cultiva acum in India si in Guatelama. Aroma delicata este insotita de un gust usor picant, ceea ce face din nucsoara un condiment rafinat, care se preteaza foarte bine si in preparate sarate si in cele dulci. Are efect afrodiziac, tonic, antiinflamator si antidiareic.
Proprietati S Contine multi compusi antioxidanti care actioneaza pentru scaderea colesterolului rau, LDL. Are efecte benefice asupra digestiei, ajutand-o. Contine vitamine si minerale, necesare si ele pentru buna functionare a organismului.
Continut Ambalajul contine 25g de nucsoara intreaga, certificata ecologic. Vitamine: acid ascorbic, tiamina, riboflavina si piridoxina. Minerale: Zinc, Potasiu si Calciu Consum Adauga savoare si imbunatateste gustul preparatelor. Aromatizeaza vinul fiert si turta dulce. Nucsoara poate da gust multor deserturi, de la inghetata la biscuiti, dar puteti sa o folositi cu incredere si la sosuri sau fripturi...