Avantajele peletilor din lemn ZiiPa: Lemn de fag provenit 100% din Franta Peletii de lemn ideali pentru gatitul pizzei Gatire autentica la foc de lemne Gust inimitabil Greutate sac: 5 kg, in format practic Diverse optiuni de gatit: prajire, gratar, coacere, afumare Potriviti pentru gatit pizza, peste, legume si carne Sfaturi de utilizare Pentru a aprinde flacara si a atinge rapid o temperatura de 400°C in cuptorul de pizza Piana, se recomanda sa folositi 250 g de peleti, echivalentul a 2 cani de peleti.
Cu 500 grame de peleti, puteti prepara aproximativ 10 pizza.
Manipulati sacul cu grija pentru a limita ridicarea de praf in aer.
Ambalajul a fost conceput pentru a garanta cea mai buna etansare posibila.
Cu toate acestea, este imperativ sa transportati si sa depozitati peletii intr-un mediu uscat.
Acest produs este inflamabil.
Nu trebuie depozitat in apropierea unei surse de caldura.