Pronat faina integrala de ovaz, 500g
Pronat

Pronat faina integrala de ovaz, 500g

Vezi magazinul Springfarma
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Ovazul este o cereala cunoscuta si folosita inca din antichitate, fiind apreciata in zilele noastre in special pentru valoarea sa energetica.
  • Beneficii Pronat Faina integrala de ovaz:Contine multe proteine putine glucide si are un continut foarte redus de grasimi,Faina este obtinuta prin macinarea si cernerea ovazului pentru eliminarea substantelor straine si a impuritatilor,Ovazul folosit ca materie prima este atent selectionat si controlat dupa criterii bine definite: umiditate, greutate specifica, continut de impuritati, temperatura si miros, etc.,Origine: UEValori nutritionale medii (%) per 100 g:Valoare energetica: 402 Kcal/ 1695 KJProteine: 13,8 %Carbohidrati: 67,9 %-din care zahar: 0,60 %Grasimi, din care: 7,20 %-acizi grasi saturati: 1,40 %Fibre: 5,00 %Sodiu: <,0,10 %Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.A se pastra la loc racoros si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.Mod de consum Pronat Faina integrala de ovaz:Faina de ovaz poate fi folosita in produse de panificatie alaturi de faina de grau, pentru biscuiti sau alte produse de patiserie.
  • Din fulgii de ovaz se obtine terci, un preparat specific bucatariei anglo-saxone.
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

OvazContine multe proteine putine glucide si are un continut foarte redus de grasimifaina este obtinuta prin macinarea si cernerea ovazului pentru eliminarea substantelor straine si a impuritatilorovazul folosit ca materie prima este atent selectionat si controlat dupa criterii bine definiteumiditate greutate specifica continut de impuritati temperatura si miros etcorigineuevalori nutritionale medii () per 100 gvaloare energetica402
Kjproteine138 carbohidrati679 din care zahar060 grasimi din care720 acizi grasi saturati140 fibre500 sodiult010 valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturalea se pastra la loc racoros si uscat bine ventilat de preferinta ferit de lumina si calduraprodusul nu este nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic conform normativelor in vigoaremod de consum
Faina integrala de ovazFaina de ovaz poate fi folosita in produse de panificatie alaturi de faina de grau pentru biscuiti sau alte produse de patiserie
Pronat faina integrala de ovaz, 500g

Pronat faina integrala de ovaz, 500g

11.60 Lei

Categorii Pronat

Branduri faina si tarate

Cautari frecvente