Ovaz | Contine multe proteine putine glucide si are un continut foarte redus de grasimifaina este obtinuta prin macinarea si cernerea ovazului pentru eliminarea substantelor straine si a impuritatilorovazul folosit ca materie prima este atent selectionat si controlat dupa criterii bine definiteumiditate greutate specifica continut de impuritati temperatura si miros etcorigineuevalori nutritionale medii () per 100 gvaloare energetica402 |
---|---|
Kjproteine | 138 carbohidrati679 din care zahar060 grasimi din care720 acizi grasi saturati140 fibre500 sodiult010 valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturalea se pastra la loc racoros si uscat bine ventilat de preferinta ferit de lumina si calduraprodusul nu este nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic conform normativelor in vigoaremod de consum |
Faina integrala de ovaz | Faina de ovaz poate fi folosita in produse de panificatie alaturi de faina de grau pentru biscuiti sau alte produse de patiserie |