Scoici din faina de orez (fara gluten) 250gr

Scoici din faina de orez (fara gluten) 250gr

Vezi magazinul Vitamix
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Paste fara gluten care nu se lipesc!De acum avem posibilitatea sa alegem dintr-o varietate de tipuri de paste fara gluten.
  • Fie ca optam pentru o dieta fara gluten pentru a evita balonarea sau suntem celiaci, avand intoleranta la gluten, aceste paste sunt ideale.Alegeti pastele fara gluten din faina de orez, pentru a beneficia de proprietatile orezului, si pentru a evita glutenul, pentru o dieta sanatoasa.Orezul este cel mai popular tip de cereale la nivel mondial, “hranind” mai mult de jumatate din glob, consumul acestui tip de cereale fara gluten dublandu-se in ultimele trei decenii.
  • Iar acest lucru nu este altceva decat o veste buna, mai ales daca ne gandim la numeroasele beneficii pe care le are orezul.
  • De asemenea, conform studiilor realizate de USA Rice Federation, persoanele care consumau orez regulat, consumau, de asemenea, mai multe legume, fibre, fier si potasiu, decat persoanele care nu aveau orezul in dieta obisnuita si care aveau tendinta de a consuma mai multa carne si mai multe grasimi saturate.Beneficiile orezului:Excelenta sursa de energie: Deoarece abunda in carbohidrati, orezul functioneaza ca un “combustibil” natural al organismului, reusind sa dubleze activitatea normala a creierului atunci cand este consumat regulat.
  • De asemenea, contine numeroase minerale, vitamine si componente organice care promit sa ridice nivelul de energie al organismului.Nu contine colesterol: Este un aliment extrem de benefic sanatatii si nutritiei, deoarece nu contine grasimi nocive, colesterol sau sare.
  • Asadar, nivelul scazut de grasimi, colesterol si sare va ajuta la reducerea obezitatii si la o stare generala de sanatate buna.Mentine presiunea sangelui stabila: Deoarece în general nu conţine sare, orezul este unul dintre cele mai bune alimente de consumat atunci când vine vorba de scăderea presiunii sanguine.
  • Excesul de sare este asociat cu apariţia anumitor boli de inimă cum ar fi arteroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.Ideale pentru o dieta fara gluten!Recomandare pentru preparare:A se fierbe in apa clocotita, usor sarata, dupa care se clateste cu apa rece.Ingrediente: faina de orezou intregamidon de tapioca.Valori nutritionale/100gr:energie 264kcalproteine 5,8grglucide 57,2grlipide 3,6gr...
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

OrezuluiExcelenta sursa de energiedeoarece abunda in carbohidrati orezul functioneaza ca un combustibil natural al organismului reusind sa dubleze activitatea normala a creierului atunci cand este consumat regulat
De asemenea, contine numeroase minerale, vitamine si componente organice care promit sa ridice nivelul de energie al organismului.nu contine colesterolEste un aliment extrem de benefic sanatatii si nutritiei deoarece nu contine grasimi nocive colesterol sau sare
Asadar, nivelul scazut de grasimi, colesterol si sare va ajuta la reducerea obezitatii si la o stare generala de sanatate buna.mentine presiunea sangelui stabilaDeoarece in general nu contine sare orezul este unul dintre cele mai bune alimente de consumat atunci cand vine vorba de scaderea presiunii sanguine
Excesul de sare este asociat cu aparitia anumitor boli de inima cum ar fi arteroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.ideale pentru o dieta fara gluten!recomandare pentru preparareA se fierbe in apa clocotita usor sarata dupa care se clateste cu apa receingredientefaina de orezou intregamidon de tapiocavalori nutritionale100grenergie 264kcalproteine 58grglucide 572grlipide 36gr
Scoici din faina de orez (fara gluten) 250gr

Scoici din faina de orez (fara gluten) 250gr

7.90 Lei

Cautari frecvente