Legumecompozitie | Carne si derivate de origine animala (34 inclusiv 4 pui in fiecare bucatica) uleiuri si grasimi derivate de origine vegetala legume (inclusiv mix de mazare i morcovi deshidratate 1 echivalent cu un mix de mazare si morcovi 4) minerale extracte din proteina vegetala diverse zaharuri lapte si derivate din lapte bucatica in mod tipic 40 din produsplic miel si curcancompozitiecarne si derivate de origine animala (34 inclusiv 4 miel si 4 curcan in fiecare bucatica) uleiuri si grasimi derivate de origine vegetala minerale extracte din proteina vegetala diverse zaharuri lapte si derivate din lapte bucatica in mod tipic 40 din produsconstituenti |
---|---|
Analitici | Proteine70 continut de grasimi52 materie anorganica16 fibre brute025 umiditate835 calciu030 fosfor022aditivikgaditivi nutritionaliaditivi nutritionalivitamina |
B1 | 210mg |
B2 | 11mg |
B6 | 35mg |
D3 | 200ui taurina750mg cupru (sulfat de cupru (ii) pentahidrat)12mg iod (iodat de calciu anhidru)035mg fier (sulfat de fier (ii) monohidrat)175mg mangan (sulfat de mangan monohidrat)35mg zinc (sulfat de zinc monohidrat)162mgindicatii |
Pastrare | Asigurati o perioada de tranzitie la modificarea dietei si modificati cantitatile oferite in functie de nevoile pisicii |
Recomandata | Greutatea corporala a unei pisici in kg plicurizi3 kg 3 3 si 124 kg 3 si 12 45 kg 4 4 si 12 |