Beneficii | Are indicele glicemic scazut (35) fata de alte zaharuriajuta la stabilizarea zaharului din sange astfel ca poate fi consumat de persoanele diabetice (desigur cu moderatie) si cele care tin dieta si vor sa foloseasca un indulcitor cu putine calorii dar cu o aroma placuta usor caramelizataprin simpla inlocuire a zaharului normal cu zaharul de cocos se poate obtine un metabolism mai rapid cu rezultat in arderea grasimilorcocosul este originar din insulele |
---|---|
Lanka.in zilele noastre cocosul este cultivat nu doar in zone cu clima calda, tropicala ci si in regiunile cu clima mai rece.cocosul este o planta apreciata si se bucura de intrebuintari multiple | Remediu pentru diferite afectiuni sursa pentru o hrana si bautura sanatoas pana la fabricarea de cosuri acoperis pentru colibe si nu in ultimul rand zahar natural extras din sevaflorilor de cocoszaharul de cocos este obtinut din nectarul florilor palmierului de cocos in |
Aceasta metoda traditionala asigura pastrarea continutului de vitamine si minerale precum | Vitaminele |