Descriere Poate fi utilizata in preparate de brutarie, patiserie. Produs certificat fara gluten, intr-o unitate de productie certificata fara gluten. Fara coloranti, fara conservanti.
Proprietati Produs indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare. Faina se poate utiliza si ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva.
Continut O punga contine 350 de grame de Faina de ovaz fara gluten, produs certificat ecologic. Ingrediente: faina de ovaz*. *=agricultura ecologica. 100 g de produs contin: valoare energetica kj: 1560, kcal: 370, grasimi: 6.7g, acizi grasi saturati: 1.1g, glucide: 59.5g, zaharuri: 0.8g, fibre: 9.7g, proteine: 13.2g, sare: 0.01g.
Utilizare Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura. Pastrati intr-un loc uscat si racoros...