Descriere Mai putin cunoscut decat clasicul pesto verde genovez, sosul pesto rosu este mai rafinat, apreciat indeosebi de catre locuitorii din sudul Italiei. Principala caracteristica a acestui pesto este continutul redus de busuioc, in timp ce abunda in rosii uscate la soare (pomodori secchi). Proprietati Rosiile uscate sunt bogate in potasiu, esential pentru contractiile musculare si transmisia impulsurilor nervoase. Sunt si o sursa importanta de vitamine din complexul B, thiamina, riboflavina si niacina. Aceste vitamine sunt esentiale pentru metabolizarea hranei si ajuta la mentinerea sanatoasa a sistemului nervos si a pielii.
Continut Un borcan contine 125g de pesto Rosso, vegan, produs certificat ecologic. Ingrediente: rosii uscate*38%, ulei de masline*virgin 36%, rosii decojite* 19%, busuioc*3%, patrunjel*3%, sare de mare, otet din vin alb*; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
Consum Pesto Rosso asezoneaza cel mai bine tartine simple din paine prajita cu bucati de mozzarella,..